Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Zestawy do analizy wody
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


Termometr do pieczenia mięsa
nr kat. 2092300


Termometr w obudowie ze stali nierdzewnej do pomiaru temperatury wewnątrz pieczonego mięsa

Zakres temp.: 0 + 90°C
Wypełnienie kapilary: preparat alkoholowy
Waga: 25g
Długość całkowita 170 mm
Sposób mocowania: wbijany







wyślij e-mail | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2021 Copyright by IMAZO