Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Zestawy do analizy wody
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


Termometr do wędzenia
nr kat. 2092302


Termometr w obudowie ze stali nierdzewnej do pomiaru temperatury w wędzonym i pieczonym mięsie. Wyposażony w praktyczny zacisk

Zakres temp.: 0 + 200°C
Waga: 22 g
Wymiary 100x47x47 mm
Sposób mocowania: wieszany i wbijany







wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2019 Copyright by IMAZO