Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


pH-metr Testo 206-pH2 - zestaw
nr kat. 0563 2062


Kompaktowy przyrząd pomiarowy do mierzenia poziomu pH w substancjach lepkich i półstałych, na przykład galaretki, kremy, mięso, sery, owoce itp.

• Zakres pomiarowy: 0...14 pH i 0...+60°C
• Możliwość wymiany elektrody przez użytkownika
• Elektroda pH2 do żywności
• Żel do przechowywania

Cechy
Pomiar temperatury - NTC
Zakres pomiarowy 0 do 60 °C (krótkotrwałe do +80 °C)
Dokładność ±0,4 °C
Rozdzielczość 0,1 °C

Elektroda pH
Zakres pomiarowy 0 do 14 pH
Dokładność ±0,02 pH
Rozdzielczość 0,01 pH

Ogólne dane techniczne
Wymiary 197 x 33 x 20 mm
Obudowa ABS z TopSafe, stopień ochrony IP68
Klasa zabezpieczenia IP68
Typ baterii 1 x CR2032
Żywotność baterii 80 godz (Auto Off 10 min)
Wyświetlacz LCD
Rozmiar wyświetlacza 2-liniowy wyświetlacz
Liczba kanałów 2-kanałowy
Szybkość pomiaru 2 odczyty na sekundę
Kompensacja temperatury Automatyczna
Temperatura składowania -20 do +70 °C
Waga 69 g

Zestaw zawiera:
pHmetr Testo 206-pH2 wraz z elektrodą pomiarową,
Kapsułę z żelem do przechowywania elektrody,
Uchwyt do paska,
Topsafe




pH-metr Testo 206




wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2018 Copyright by IMAZO