Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


Testy Oxifirit
nr kat. 3064021

Zestaw testowy do określenia stopnia zużycia tłuszczów roślinnych i zwierzęcych,  stosowanych do głębokiego smażenia w kuchniach, piekarniach i fryturach. Metoda kolorymetrczna, do oznaczania utlenionych kwasów tłuszczowych, których określony poziom świadczy o złej jakości tłuszczu.

Cechy:
Przechowywanie: w temp. +15°C do +25°C
Testów w opakowaniu: 60 sztuk

Polecamy:
Szybkie Testy LRSM do kontroli tłuszczu >>>
Aparat PCT 120 >>>






wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2018 Copyright by IMAZO