Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


Testy do aparatu PCT 120
nr kat. 3063302


Paski testowe służące do oceny stopnia zużycia tłuszczy roślinnych i zwierzęcych używanych w procesach głębokiego smażenia. Badanie polega na pomiarze ilości związków polarnych w użytkowanym tłuszczu. Ilość tych związków wg prawa unijnego przyjętego przez Polskę nie może przekraczać 25%. Badanie tłuszczu smażalniczego ma kluczowe znaczenie w określaniu punktu krytycznego w systemie HACCP. Wynik pomiaru jest w pełni zgodny z wynikami uzyskanymi metodą laboratoryjną określoną w normie ISO 8420.

Testy do użycia tylko z aparatem PCT 120.

Cechy:
1 opakowanie = 20 pasków testowych





wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2018 Copyright by IMAZO