Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Zestawy do analizy wody
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


Envirocheck® Contact E
(Enterobacteriaceae)
Nr kat. 3072137

Paski Envirocheck® Contact mogą być stosowane zarówno do badania płynów jak i powierzchni, bez żadnych ograniczeń!

Strona 1: Plate Count Agar (Agar z ekstraktem drożdżowym i glukozą) dla ogólnej liczby drobnoustrojów (tlenowych) zdolnych do wzrostu.

Strona 2: Agar VRBD (Agar z fioletem, czerwienią, żółcią i glukozą) zalecany przez International Organisation for Standarisation (ISO) do izolacji i określania liczby bakterii z grupy Enterobacteriaceae w żywności.

Inkubacja: pozycji pionowej w 35-37 °C przez 24-48 godzin. Odczyt po 24 i 48 godzinach.

Opakowanie 10 szt. testów







Inkubować w cieplarce
np. Mini Incubator Cultura® M





wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2019 Copyright by IMAZO