Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


Paski do oznaczeń jakościowych Peroxtesmo KO
nr kat. 2190606


Paski służące do wykrywania peroksydazy w produktach żywnościowych.

Cechy:

Kroplę testowanego płynu należy nanieść na pasek wskaźnikowy. W przypadku analizowania materiałów roślinnych należy pasek wskaźnikowy mocno przycisnąć do badanego materiału. Gdy na pasku w ciągu 2 minut pojawią się niebieskie lub niebieskozielone przebarwienia, świadczy to o obecności peroksydazy w badanym materiale.

Dane techniczne:
Ilość pasków: 100 sztuk
Wymiary: 15 x 15 mm


 







wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2018 Copyright by IMAZO