Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


Paski do oznaczeń jakościowych Phosphatesmo MI
nr kat. 2190612


Paski służące do kontroli pasteryzacji mleka.

Cechy:

Po zanurzeniu paska w próbie mleka należy go inkubować w temperaturze 36*C. Żółte zabarwienie paska świadczy o surowości mleka lub nieprawidłowej pasteryzacji. Brak zmiany barwy informuje o tym, że mleko było prawidłowo pasteryzowane

Dane techniczne:
Ilość pasków: 50 sztuk
Wymiary: 10 x 95 mm


 







wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2018 Copyright by IMAZO