Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


VIRKON - środek dezynfekcyjny
nr kat. 0250100


Virkon jest środkiem dezynfekcyjnym stosowanym wszędzie tam, gdzie istnieje konieczność profilaktyki lub opanowania szerzenia się zatruć i zakażeń bakteryjnych oraz grzybiczych. Ze względu na szeroki zakres działania bójczego w stosunku do drobnoustrojów chorobotwórczych i powodujących psucie żywności preparat jest dopuszczony do dezynfekcji jaj przeznaczonych do bezpośredniego spożycia i przetwórstwa. Typowe zastosowania w przemyśle spożywczym i gastronomii - dezynfekcji linii produkcyjnych, sprzętów i urządzeń technologicznych, sztućców, talerzy i naczyń kuchennych, ścierek, szczotek, mioteł i pojemników na odpady, pomieszczeń produkcyjnych i sklepowych, urządzeń sanitarnych, środków transportu.

Opakowanie - 200 g

 








informacje dodatkowe >>>






wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2018 Copyright by IMAZO