Monitoring temperatury
Monitoring wilgotności
Monitoring konduktancji
Monitoring pH
Kontrola tłuszczy
Kontrola czystości i higieny
Oznaczenia jakościowe wody
Oznaczenia półilościowe
Znakowanie żywności
Pobór i przechowywanie prób
Odzież ochronna
Utrzymanie czystości
Niebieskie plastry wykrywalne
Środki do mycia i dezynfekcji
Maty wejściowe
Produkty wykrywalne








Partnerzy handlowi


pH-metr Testo 205
nr kat. 0563 2051


Wytrzymały miernik do pomiaru pH i temperatury w żywności z funkcją automatycznej kompensacji temperatury. Dedykowny do pomiarów w mięsie. Sonda pomiarowa jest wymienna i można wykonać to samodzielnie. Zastosowanie diafragmy ze szczelinkami (a nie z porami), czyni sondę odporną na mikrocząsteczki "biozabrudzeń" obecnych w przemyśle spożywczym i farmaceutycznym.

Pomiar tempertaury - NTC
Zakres pomiarowy 0 do 60 °C (krótkotrwałe do +80 °C)
Dokładność ±0,4 °C
Rozdzielczość 0,1 °C

Pomiar pH
Zakres pomiarowy 0 do 14 pH
Dokładność ±0,02 pH
Rozdzielczość 0,01 pH

Ogólne dane techniczne
Wymiary: 145 x 38 x 167 mm
Temperatura pracy: 0 do +50 °C
Zasilanie: 4 x baterie guzikowe LR44
Żywotność baterii: 80 godz. (Auto Off 10 Min)
Wyświetlacz: LCD
Rozmiar wyświetlacza: 2-linie textu
Liczba kanałów: 2-kanałowy
Kompensacja temperatury: Automatyczna
Temperatura składowania: -20 do +70 °C
Waga 135 g

Zestaw zawiera:
pHmetr Testo 205
Pojemnik z żelem do przechowywania elektrody
Uchwyt ścienny.




pH-metr Testo 205




wyślij e-mail | Zasady współpracy | Linki | Wszelkie prawa do publikowanych treści są zastrzeżone © 2005 - 2018 Copyright by IMAZO