3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus

3M™ Clean-Trace™ Surface Protein Plus

Łatwe i wygodne testy do badania pozostałości białka na powierzchni. Wykrycie białka wskazuje na nie skuteczny proces mycia lub czyszczenia określonych miejsc. Białko jest doskonałym składnikiem odżywczym dla bakterii chorobotwórczych, których rozwój może doprowadzić do skażenia mikrobiologicznego. Testy wykrywają wiązanie peptydowe zarówno w białkach roślinnych jak i zwierzęcych.

Opakowanie:
Ilość produktów:
Dodaj do oferty

Szybka i prosta metoda oceny stanu higienicznego.

Clean-Trace™ Surface Protein Plus jest szybkim półilościowym testem wykrywającym pozostałości białkowe, pomocnym w zapewnieniu wysokiej jakości i chroniącym przed stratami. Test nie wymaga przygotowania wstępnego ani żadnych dodatkowych urządzeń. Pozwala na łatwe i szybkie monitorowanie punktów krytycznych systemu HACCP i pomaga w utrzymaniu właściwego poziomu higieny. Clean-Trace™ Surface Protein Plus to najłatwiejszy sposób na szybką kontrolę i monitorowanie stanu higieny. Prosty, szybki i wygodny test oszczędza czas i koszty przez obniżenie ryzyka występującego podczas produkcji lub transportu żywności. Clean-Trace™ Surface Protein Plus jest przeznaczony do wykrywania pozostałości białkowych niewidocznych gołym okiem, które mogą w konsekwencji spowodować rozwój drobnoustrojów i doprowadzić do skażenia produktu. Łatwość posługiwania się testem i szybkość uzyskiwania wyników pozwalają na prawidłową ocenę czystości powierzchni stykających się z żywnością.

Zastosowanie testu Clean-Trace™ Surface Protein Plus pozwala na podjęcie właściwych działań korekcyjnych przed rozpoczęciem produkcji. Naprawdę prosty test – nie wymaga specjalistycznych szkoleń. Jest szybki – wynik w czasie 10 minut. Wygodny w manipulacji. Nie wymaga przechowywania w chłodnym miejscu. Bezpieczna temperatura przechowywania to 2-25°C. Przechowywanie w temperaturze 28 – 35°C powoduje skrócenie terminu przydatności do dwóch tygodni.

Szczegóły

  • Test na obecność białek występujących na powierzchni lub w roztworze
  • Czułość: 50μg białka
  • Pomaga zmniejszyć ryzyko wystąpienia incydentu związanego z bezpieczeństwem żywności.
  • Wizualny odczyt zmiany barwy wskazuje na obecność wykrywalnych poziomów białka.
  • Szybkie wyniki umożliwiają natychmiastowe działanie naprawcze.

 


    Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/users/imazo/public_html/imazo/wp-content/themes/broly/single-produkt.php on line 110